Om oss

Foto: Thor Hauknes

- 20.-22.juli 2018 -

Festivalen Heme dine ble arrangert for første gang 8.-10.juli 2016 på Lillerøåsen i Engerdal.

Heme dine, en festival på fjellet, vil være en årlig festival med fokus på kultur- og naturopplevelser. Folkemusikken og folkedansen vil være en viktig del av festivalen, men det vil også være plass til andre sjangre og kultur- og kunstuttrykk.

Festivalen arrangeres på den tradisjonelle setergrenda Lillerøåsen, hvor det fortsatt drives aktiv setring. Setergrenda ligger vakkert til på grensen mellom bjørkeskog og snaufjell ca. 900 moh. Omgitt av vakker natur gir området et mangfold av muligheter til friluftsliv. Heme dine skal være en festival som setter fokus på lokale kultur- og tradisjonsverdier og løfter dette frem, samtidig som vi ønsker å inspirere og bidra med opplevelser man ikke ellers ville hatt muligheten til å oppleve innenfor Engerdals kommunegrenser. Vi vil være en festival for bygdefolket, for hytteeiere, turister og andre tilreisende, og gi gode, sosiale og hyggelige opplevelser gjennom konserter, kurs, turer og hyggelige stunder rundt bålet med naturen som omgir oss.

 

Velkommen til Heme dine på Lillerøåsen i Engerdal 20.-22.juli 2018.

Heme dine – alt smaker bedre ute!

 

 

Foreningen Heme dine

Heme dine er ikke bare en festival men også en forening. Det er foreningen som arrangerer festivalen og i styret sitter Sigrid Stubsveen (leder), Solveig Brekke Hauknes (nestleder) og Rune Andersen (kasserer og styremedlem). Foreningen ble opprettet i 2016, samme som festivalen.

 

Postadresse:
Heme dine
c/o Sigrid Stubsveen
Vestveien 1142
2440 Engerdal

Org.nr: 916 618 026
Kontonr: 1822 62 31206

Folka bak

Kontakt

Mail:           info@hemedine.no // sommerleir@hemedine.no
Telefon:     479 02 001 // 473 98 764
Adresse:    Lillerøåsen, Engerdal


 

Nøyaktig kart fra Norgeskart

lilleroaasenkart

 

 

Skriv til oss:

Kontaktskjema
First
Sending