Nyheter

Klare for festival!

Nå braker det løs! Er du klar?

Vi er veldig klare for å ta i mot både publikum og artister. Her er alt du trenger å vite for å få en god opplevelse på Heme dine.

Program

Programmet er selvsagt klart og du får med deg et svært innholdsrikt program under Heme dine 2017. Årets program finner du her. Billetter kan du kjøpe på forhånd eller når du ankommer området. Forhåndskjøp av billetter gjøres her.

Veien dit

I år som i fjor har vi satt opp skilt slik at det skal være enkel for alle å finne fram til festivalen. Kjør til Hylleråsen og ta av mot Lillerøåsen, følg pilene. Det er ca. 12 km fra hovedveien til fesivalområdet.

Dekning og betaling

Siden festivalen er lokalisert et godt stykke opp på fjellet, vil dekning på mobiltelefoner være varierende. Vær forberedt på at det ikke vil være så lett å bruke mobilnett eller ringe.

På festivalen er det mulig å betale både med kort og kontant.

Fasiliteter

Skal du overnatte på festivalen er det telt som gjelder. Det er også plass til noen campingvogner/bobiler et lite stykke fra festivalområdet. Følg skilting om dette, eller anvisning fra parkeringsvakt.

Det er begrenset med fasiliteter. Det finnes utedoer ved festivalområdet og tilgang på vann, men vær forberedt på det enkle liv. Det er heller ikke mulighet for opplading av elektronisk utstyr. Lad opp en powerbank, så har du litt i reserve.

Mat og drikke

Det vil selvsagt være muligheter for å kjøpe både mat og drikke på festivalområdet. Åpningstider for salget er fredag fra 18.00, lørdag fra 09.00 og søndag fra 10.00. I tillegg til at du får kjøpt middag og lønsj, vil det være mulig å bestille frokost til dagen etter. Kaffe/te, kakao, mineralvann, øl og vin kjøpes fra Bakkfjøset.

Husk at vi er på fjellet!

Sjekk værmeldinga før du drar på festivalen og vær kledd til å være ute hele dager og kvelder. Husk at på fjellet kan været endre seg fort, så det kan være lurt å være forberedt på all slags vær. Det kan være vått i gresset, og det blir gjerne kaldere utover kvelden. Vind- og vanntett er også å anbefale.

Er det ellers noe du lurer på, oppsøk de som sitter i billettbua ved inngangen til festivalen eller ta direkte kontakt med Sigrid (479 02 001) eller Solveig (473 98 764).

Velkommen skal du være!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *