Spell

MARTIN FOLLSTAD

Mer informasjon kommer.

 

ELSE MYHR

Foto: Thor Hauknes

Else Myhr fra Trysil er hovedansvarlig for Sommerleiren.
Hun er utdannet folkemusiker og folkemusikkpedagog fra Musikhögskolan Ingesund – Karlstads universitet, med fele som hovedinstrument. I 2011-2013 fikk hun tildelt Hedmark fylkeskommunes kunstnerstipend for å fordype seg i folkemusikken i Trysil og Engerdal. I januar 2015 ga hun ut solo-CDen ”I spillende stund” med materiale herifra.

Else underviser de yngste deltakerne.

 

Dans

SIMON HESSELBERG LØVALD

Foto: Runhild Heggem

Simon Løvald er en utøver og pedagog som regelmessig har vært å se på de fleste kappleiksscener de siste 10 årene. Han har jobbet som folkedanser på heltid i mange år og har gjennom det gjort forestillinger og holdt kurs med norsk folkedans over hele verden. Simon har vært spesielt aktiv i Oslo regionen bl.a. som instruktør for hallinggruppene BULder og Brak, Nesodden Danselag og for dansegruppene på Norsk Folkemuseum.

Gjennom sitt sprudlende humør og helhjertede engasjement vil han inspirere oss til og lære oss å gjøre enda høyere kast og mer sprell.

Workshop

FRÆMENT INSTRUMENT
med Jon Brodal

Mer informasjon kommer.

 
 

Friluftsliv

Tur og kurs med Per Jørgen Høye

Foto: Thor Hauknes

Per Jørgen Høye fra Trysil tar deltakerne med på turer i fjellet og byr på flere spennende friluftslivsaktiviteter gjennom hele leiren. Kanskje vi får lære å fiske, eller bli med på en badetur i elva? Aktiviteten tilpasses alle, så det er bare å glede seg.