Frida Ånnevik

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar ble øyeblikkelig et navn å regne med etter slippet av debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010.

Med hennes unike stemme og de originale tekstene overbeviste hun både kritikerne og et bredt publikum. Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestelister i alt fra Lydverket til Vårt Land. Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen, vunnet en rekke kulturpriser og vært nominert til Spellemannsprisen i kategorien nykommer og vise.  I 2014 vant hun også Spellemannprisen i kategorien tekstforfatter for albumet «Ville Ord». Nylig vant hun Spellemannsprisen i kategorien viser.

I sommer kan du oppleve Frida live når hun legger ut på turné sammen med sitt fremragende band. Med seg i bagasjen har hun blant annet sitt tredje album ”Her bor” som ble sluppet i september 2016. For dette ble hun nok en gang møtt av et jublende presse-Norge og høstet blant annet terningkast 5 i Dagbladet, Dagsavisen og Hamar Arbeiderblad. Hun ble i tillegg omtalt som en fornyer innen både viser og pop, og ble spådd til å være på vei mot å bli en av de store norske.

Frida med band holder konsert lørdag 15.juli kl. 20:30 på utescenen på Lillerøåsen.
Gled deg til en stor konsertopplevelse!

 

Medvirkende:

Frida Ånnevik – vokal og omnichord
Haldor Røyne – elgitar og akustisk gitar
Andreas Løwe – flygel, synth, wurlitzer og mellotron
Jo Berger Myhre – elbass og kontrabass
Pål Hausken – trommer og perkusjon